51-vuotias nainen synnytti kolmikot ja tuli julkkikseksi kaupungissaan

Vladivostokin kaupungin asukkaasta Julia Zabyko tuli ensimmäistä kertaa äiti. Kaikki olisi hyvin, mutta nainen on 51-vuotias ja synnytti kolmoispuoliset. Synnytyksen jälkeen Juliasta tuli heti julkkis kaupunkiinsa.

Kaikki oikeudenmukaisen sukupuolen edustajat eivät ole valmiita ottamaan tällaisen askeleen tässä iässä. Lääkärit sanoivat, että kaikki meni hyvin lääkintähenkilökunnan ammattitaidon ja naisen erinomaisen terveydentilan ansiosta. Nykyisessä vaiheessa lääketiede on edistynyt merkittävästi ja raskaana olevan ikä on laajentunut. Siitä huolimatta, tämä tapaus on yllättävä ja epätavallinen monien mielessä.

Äskettäin lyöty äiti, jolla oli ehdottoman terveitä lapsia, purettiin 22 päivän kuluttua.

Sankaritar itse sanoo rehellisesti, että hän oli pitkään halunnut tulla äidiksi, mutta se ei silti onnistunut. Eugene-tapaamisen jälkeen tapahtui kuitenkin ihme.

Julian ja Eugenen tuttavuus tapahtui vuonna 2011 Internetin kautta. He juhlivat häät äskettäin. Pari oli unelmoinut lapsista jo kauan sitten, niin kolmen hengen työt eivät pelota heitä. Ystävät ja sukulaiset yrittävät parhaansa auttaakseen puolisoja.

Huolimatta siitä, että heidän 2-huoneisessa huoneistossaan ei ole niin paljon tilaa kolmen hengen majoittamiseksi, pariskunta ei epätoivoisesti väittää voivansa kasvattaa lapsia.

Share