Ihana yhdistelmä slaavia ja sinistä verta, miltä heidän poikansa näyttää

Kauan sitten on mennyt aikoja, jolloin avioliitot solmittiin vain ihmisten välillä, joilla on suunnilleen sama aineellinen ja sosiaalinen asema. Ja nyt kuka tahansa tyttö voi halutessaan mennä naimisiin jopa prinssin, jopa ulkomaalaisen kanssa. Tärkeintä on tietenkin rakkaus. Lisäksi kauniit lapset syntyvät usein etnisten ryhmien avioliittoista. Esimerkki tästä on Natalia ja Jacob.

Kokous

Natalia syntyi ja kasvoi Iževskissä. Jacob tuli Nigeriasta Venäjälle koulutukseen. Itse asiassa pari tapasi yliopistossa. Aluksi heidät yhdistettiin vain tutkimalla, ja sitten he huomasivat, että heidän välillä oli jotain enemmän.

Tunteet pyyhkivät nuoria päänsä kanssa, ja pian kävi selväksi, että häät päättyvät. Täältä kuitenkin tuli monimutkaisuus. Jaakobin äiti hyväksyi tyttärensä helposti, mutta Natalyan vanhemmat eivät olleet innostuneita.

Muutto Nigeriaan

Häät ovat ja on tullut aika tehdä uusia tärkeitä päätöksiä. Jacobin uran rakentaminen Venäjällä oli vaikeaa, joten pari päätti lähteä Nigeriaan, missä nuorella miehellä oli hyvät näkymät. Paperin byrokratia kesti 9 kuukautta.

Vauvan syntymä

Pian pari synnytti vauvan. Häntä kutsuttiin kahdeksi nimeksi: etniseksi ja amerisoituneeksi. Vanhemmat eivät voineet odottaa nähdäkseen millainen heidän lapsensa olisi.

Share