Jääkiekkotähdeltä suloinen ele: ”Mr. & Mrs. Kapstar”?

Jääkiekkotähti Kasperi Kapanen poseeraa Instagramissa onnellisen näköisenä vaalean mallikaunottaren kanssa.
Suomalainen jääkiekkoilija Kasperi Kapanen pelaa tällä hetkellä NHL:ssä Toronto Maple Leafsissa. 22-vuotias urheilijalahjakkuus nousi kaikkien tietoisuuteen nuorten MM-jääkiekkoturnauksessa 2016, kun hän ratkaisi turnauksen voiton jatkoaikamaalillaan.

Nyt jääkiekkouraa rapakon takana luova Kapanen poseeraa Instagramissa vaalean yhdysvaltalaisen kaunottaren kanssa.

Kapanen julkaisi viikonloppuna Instagramin Tarinat-osiossa aurinkoisen kuvan golf-kentältä. Suloisessa otoksessa vaalea kaunotar on kurottautunut antamaan Kapasen puoleen aivan kuin antaakseen hänelle pusun poskelle.

Kapanen ei ole julkaissut toistaiseksi yhteiskuvia, mutta Lorenze puolestaan julkaisi äskettäin kauniin kuvan Kapasen kanssa.

Kuvassa he poseeraavat vieri vieren onnellisen näköisinä. Kapanen on julkaissut kuvan kommentteihin sydämen.


– Hyvin ansaittua aurinkoa Kapille, nainen sanailee tuttavallisesti kuvatekstissä.

Kapanen seurusteli vielä muutama vuosi sitten kanadalaismalli Annika Boronin kanssa. Vuonna 2017 ex-pariskunta hymyili useaan otteeseen suloisissa yhteiskuvissa.

Annika pääsi vierailemaan myös Suomessa, kun Kapanen toi ex-rakkaansa käymään kotikonnuillaan. Annika jäi monen mieleen, kun hän paistatteli päivää Kuopion rannoilla.

Nyt Kapasen elämässä näyttävät kuitenkin puhaltavan jo uudet tuulet, ja rinnalla on uusi rakas. Myös hänen uransa Toronto Maple Leafsissa on ollut nousukiidossa. Muutama viikko sitten Kapanen nousi joukkuueensa sankariksi tekemällä voittomaalin Boston Bruinsia vastaan.

Share