Kahden pienen karhun talo oli täynnä vettä, ja lapset itkivät ja rukoilivat apua

Kun kaivo alkoi vähitellen täyttyä vedellä, siinä oli vähän poikia, jäätyneitä ja peloissaan. Äitipentuja ei ollut lähellä, joten he itkivät ja kutsuivat apua.

Pienimpiä pelasivat suureksi onnellisuutenaan myötätuntoiset poliisit, jotka vetivät eläimet tulvasta denistä ja siirsivät ne turvalliseen paikkaan

Luonnossa joskus on aikoja, jolloin ämpäri jättää kannen, jos ne ovat vaarassa. Ilmeisesti tällä kertaa se tapahtui: pentujen äiti lähti turvakotiin, mutta luultavasti oli jossain lähellä.

Poliisi vei lapset tulva-alueelta ja vei heidät paikallisiin toimistoihin lämmittämään heitä. Jos hyvät ihmiset eivät olisi tehneet tätä, murut olisivat tuskin selvinneet. Eläinlääkäri tutki osastolla olevat lapset ja vahvisti, ettei terveydelle ollut vaaraa.

Ilmeisesti pennut syntyivät Wisconsinin lähellä muutama kuukausi sitten. Poliisi yritti palauttaa murut äidilleen: he palasivat tulva-alueelle toivoen, että karhu vastaa poikien itkuun. Mutta ilmeisesti hän pelkäsi paikallista koiraa ja ei palannut.

Karhupennut elävät tällä hetkellä villieläinklinikalla. Täällä henkilökunta varmistaa, että ihmiset eivät käytä karhuja, ja siksi kukaan ei saa hoitaa heitä liian huolellisesti tai puhua murusille ruokintavaiheen aikana. Jos et noudata näitä tärkeitä sääntöjä, lapset eivät pysty sopeutumaan elämään luonnossa.

Pennut kasvavat vahvemmin ja kasvavat aktiivisesti. Asiantuntijat suunnittelevat poikien vapauttamista luontaisessa elinympäristössään syksyllä, mutta nyt eläimet ovat vahvistumassa ja aktiivisempia. Tunnolliset poliisit tekevät lapsista onnellisia ja turvallisia.

Share