Kaivoksen Rzhavchikin kylässä löydettiin kivi löytö, joka on 800 miljoonaa vuotta vanha

Rzhavchikin kylässä (Kemerovon alue) kaivostyöläiset kompastuivat työskennellessään kivistä laatikkoon. Löytön pituus on 2,5 m. Sen jälkeen kun epätavallinen esine nostettiin pintaan, kaikki hämmästyivät.

Tämä löytö järkytti läsnä olevia. Arkun sisällä lepäsi pitkä ihmeellisen kauneuden nainen, joka ei ehdottomasti näyttänyt kuolleelta. Vaikuttaa, että hajoamisprosessi oli ohittanut hänet, jättäen hänelle pelottavan eloisen ilmeen. Hän oli määrittelemätöntä vaaleanpunaista nestettä. Kuollut oli noin 30-vuotias.

Tarkemman tutkimuksen jälkeen kaivoksen työntekijät päättelivät, että nainen kuuluu kaukasialaiseen rodulle, hänellä on suuret taivaansiniset silmät ja laaja avoin ilmeikäs ilme. Muukalaisen hiukset ovat ruskeita punapäällä. Kaikki, jotka näkivät tytön, väittivät, että voit vannoa, että hän vain nukkui. Lisäksi kaikki silminnäkijät tunnustivat, että hänen kaunis ulkonäkönsä hämmästyi.

Kun arkku löydettiin, hän pysyi auki noin 15 tuntia. Tänä aikana melkein kaikki kyläläiset onnistuivat näkemään uskomattoman löytön. Jonkin ajan kuluttua arkku ilmoitettiin paikalliselle hallitukselle.

Pian armeija, poliisi ja palomiehet kokoontuivat kylään. Rzhavchikin väestöä varoitettiin vaarasta ja pakotettiin poistumaan löytöpaikasta. Kun katsojia oli hajautettu, viranomaiset sovittivat alueelta. Ne, jotka löysivät arkun, samoin kuin kaikki, jotka koskettivat sitä ja olivat tytön välittömässä läheisyydessä, kirjattiin luetteloon niistä, joiden piti mennä karanteeniin. Sitten arkku lähetettiin Moskovaan myöhemmin tutkittavaksi erityisesti kootun tutkijaryhmän toimesta.

Toistaiseksi on vain tiedossa, että nainen on oletettavasti noin 800 miljoonaa vuotta vanha. DNA-analyysin perusteella hän on slaavilainen. Mutta nämä havainnot ovat ristiriidassa tunnettujen teorioiden kanssa ihmisen alkuperästä, koska osoittautuu, että salaperäinen kauneus asui ennen dinosauruksia!

Share