Kaksosetytöt syntyivät vuonna 1997 erilaisilla ihonvärillä. Nyt he ovat 22 vuotta vanhoja

Pohjimmiltaan kaksoset ovat samanlaisia ​​kuin kaksi tippaa vettä. Vaikka joissakin tapauksissa kaksosilla on erilainen ulkonäkö. On kuitenkin edelleen nähtävissä, että he ovat veljiä tai siskoja. Mutta näiden kaksosiskojen on jopa esitettävä syntymätodistukset todistaakseen sukulaisuutensa.

Tammikuussa 1997 syntyi epätavallisia kaksosia brittiläiselle pariskunnalle Donna ja Vinson Aylmer. Lucy on oikeudenmukainen ja punatukkainen tummansinisin silmin. Mary on tummannahkainen, ruskeilla hiuksilla ja ruskeilla silmillä. Donna muistaa, että kun hän näki tytöt, hän oli sanaton. Todennäköisyys synnyttää kahden rodun kaksoset on viidesosa. Siksi Aylmerin sisaret ovat todella ainutlaatuisia.

Asia on se, että tyttöjen äiti – Donna syntyi Jamaikalla ja isä Vinson on kotoisin britti. Tytöt ovat perheen nuorimpia lapsia. Heidän lisäksi Aylmerin puolisoilla on vielä kolme lasta. He kaikki menivät äidille ja heillä oli tumma ihonväri. Mutta Lucy osoittautui jopa kevyemmäksi kuin isä.

Sisaret eivät ole samanlaisia ​​paitsi ulkonäkönsä lisäksi myös luonteensa suhteen. Lucy haluaa tummat värit vaatteissa ja meikissä sekä lävistykset. Mutta Mary tykkää vaaleista väreistä.

Tytöille on yleistä, että molemmilla on tukka. Tosiaan, Lucy ei pidä tästä ominaisuudesta, joten hän yrittää kohdistaa ne.

Reilun nahan tyttö on ujo, kun taas kaksosisko on avoin ja iloinen. Ilmeisesti siksi Lucy valitsi suunnittelun ammatikseen, mutta Mary opiskelee lakimiehenä.

Eroavuudesta huolimatta sisaret ovat erittäin ystävällisiä keskenään. Heillä, kuten kaikilla muilla kaksosilla, on se näkymätön lanka, joka auttaa heitä ymmärtämään toisiaan ilman sanoja.

Share