Koira oli niin peloissaan, että hän sulki silmänsä kuin lapsi, kun pelastajat tulivat häntä vastaan

Koira on omistautunut ystävä. Mitä ei voida sanoa miehestä. Aikaisemmat omistajat pelottivat tätä kultaista noutajaa niin, että koira ei edes nähnyt ihmisiä. Ilmeisesti häntä kidutettiin niin paljon, että hän yksinkertaisesti lakkautti luottamasta kahta jalkaa.

Noutaja meni hylättyyn varastoon ja päätti elää kaukana ihmisistä. Hope For Paws oppi valitettavasta koirasta eläinten pelastuskeskuksessa. Keskuksen henkilökunta päätti auttaa koiraa, joka itse ei voinut edes saada ruokaa itselleen.

Mutta kun koira löydettiin, sen sijaan, että otettaisiin yhteyttä, se piiloutui ihmisiltä niin pitkälle kuin mahdollista. Noutaja kiipesi keskushenkilökunnalta perävaunun alle.

Mikään koiran vakuuttaminen ei toiminut. Se vain tuli syvemmälle ihmisistä. Eläin ei edes onnistunut houkuttelemaan ruokaa. Ja siitä huolimatta, että koira ei syönyt viisi tai kuusi päivää. Hän vain ei uskonut, että maailmassa on ihmisiä, jotka eivät halua loukata häntä. Koira oli pettynyt ihmisiin. Hän oli niin peloissaan, että sulki silmänsä kuin lapsi.

Koira oli mahdollista vetää turvakodista vain pitkän putken avulla, jonka päässä oli kaulus. Eläin katsoi pitkään epäluuloisena jokaista ihmisten liikettä. Vasta koiran sydän sulatui vasta sen jälkeen, kun he olivat pestyneet ja syöttäneet noutajakeskuksen keskustassa.

Hänestä tuli taas iloinen ja iloinen. Eläimen keskustassa sai lempinimen – Clarabelle. Nyt Hope For Pawsin henkilökunta etsii rakastavia omistajia. Keskus toivoo, että uuden isän ja äidin kanssa Clarabelle unohtaa kaikki hänelle sattuneet haitat.

Share