Koulussa poikaa kiusattiin strabiksuksen ja lasien takia. Sitten hän kasvoi ja tuli komea

Koulussa poikaa kiusattiin strabismus ja lasit. Sitten hän kasvoi ja tuli komea. Tony Mahfood oli lapsuudessa tavallinen poika, joka, kuten monet lapset, kohtasi joitain ongelmia. Hän syntyi strabismus ja ainutlaatuinen silmien väri, ja hänet pakotettiin myös käyttämään silmälaseja. Yleensä yhteiskunta ei juuri näe näitä lapsia, minkä vuoksi heistä tulee pahamaineinen syrjäytyminen. Mutta tarinamme on hieman erilainen kuin nämä tilastot.


Sinun täytyy uskoa itseesi!

Aluksi nuori Tony oli hyvin ujo epätavallisesta ulkonäöltään ja yritti näyttää vähemmän julkisesti. Mutta tämä masentunut tila ei kestänyt kauan. Pian kaveri päätti, ettei kukaan ollut oikeutettu rajoittamaan häntä henkilökohtaisessa vapaudessa, ja lopetti siksi vastaamisen julman ikäisensä pilkkaamiseen.

Mahfood vahvistui vähitellen ihmisenä, ja hänen ympärillään olevat kyllästyivät pilkkaamaan poikaa, joka ei kiinnitä heihin mitään huomiota. Tony opiskeli ahkerasti ja työskenteli itse, minkä ansiosta hän valmistui menestyksekkäästi lukiosta ja sitten taidekoulusta.

Epätavallisten silmien kaveri sai tärkeitä tietoja ja taitoja modernin luovuuden alalta. Nykyään hän tekee mitä rakastaa ja alkoi näyttää vain upealta.

Viisas Tony muutti kaikki lapsuutensa puutteet hyveiksi, joiden ansiosta hänestä tuli todellinen seksisymboli. Luovan toiminnan ohella nuori mies toimii mallina ja voittaa miljoonien tyttöjen sydämet. Sosiaalisissa verkostoissa yli kolme miljoonaa fania on ilmoittautunut kauniista Mahfoodista.


Suosio Internetissä

Ei strabismus eikä yhteiskunnan kielteinen mielipide – mikään ei voi johtaa harhaan viehättävään kaveriin. Hän menestyy edelleen eikä aio pysähtyä mihinkään. Tonyn tilaajat ihailevat hänen ainutlaatuista ulkonäköään. Vaikka tietysti on myös niitä, jotka arvostelevat mallin valokuvia syyttäen häntä valokuvien muokkaamisesta.

Mahfood ei vastaa huonojen tahojen pahoihin kommentteihin, vaan julkaisee sen sijaan sivullaan lasten kuvia, jotka vahvistavat hänen ilmeensä aitouden ja omaperäisyyden.

Tonyn käyttäytyminen on erinomainen esimerkki niille, jotka mistä tahansa syystä eroavat enemmistöstä ja kärsivät yleisestä tuominnosta. Kaveri muistuttaa jälleen kerran kaikille, että jokainen meistä on yksilöllinen ja ainutlaatuinen.

Share