Kukaan ei voinut tunnistaa häntä! Tyylit muuttivat katumiehen. Kaikki ovat hämmästyneitä tästä päivityksestä.

Amerikkalainen Larry Green vietti elämänsä viimeiset 20 vuotta ulkona tekemällä itsenäisyyttä. Hän menetti talon ja asui lähellä roskaa. Vaikka Larry upposi pohjaan, hän toivoi saavansa takaisin normaalin elämänsä.

Mutta saadakseen ainakin vähiten palkatun työpaikan, hänen piti näyttää asianmukaiselta. Äskettäin mies putosi stylistiin, joka työskentelee salanimellä Hot Hands.

Nainen päätti auttaa tramppiin palauttamaan ihmisen ulkonäön. Hän leikkasi Larryn ja teki hänestä tyylikkään kampauksen. Tyylistit leikkasivat partansa ja auttoivat jopa pukeutumaan. Toisin sanoen Hot Hands muutti tuntemattoman tunnusmerkin muutamassa tunnissa.

Kaikkien näiden muodonmuutosten seurauksena Green oli yksinkertaisesti itsensä vieressä ilolla ja kiitollisuudella. Mies sanoi ”suojelusenkelelleen”, ettei hän enää tunnu olevansa vaimonsa. Nyt heijastuksessa hän näkee vaikuttavan kaverin, jolla on miellyttävä ulkonäkö.

Larry kertoo, että itseluottamus on nyt palannut hänelle. Tässä muodossa hän pystyy löytämään työtä ja palaamaan normaaliin elämään. Vihreä on ikuisesti kiitollinen Hot Handsille ja johtaville esitellessään niitä.

Tyylijä itse uskoo, että jokaisella laskevalla henkilöllä on oikeus toiseen tilaisuuteen. ”Emme tiedä, mitkä syyt johtivat siihen, että siitä tai toisesta henkilöstä tuli tramppi. Mutta jokaisen, jos hän tietysti tarvitsee, on annettava auttava käsi ja ulotettava se normaaliin maailmaan ”, Hot Hands sanoo.

Share