Meiju viihtyy jälleen Tonin seurassa ?

Temptation Island Suomi -sarjasta tutut Meiju Koskela ja Toni Varpelaide viettävät jälleen aikaa yhdessä.

Meiju ja Toni ihastuivat toisiinsa Temptation Islandin kuvauksissa, ja sen jälkeen heidän on-off-suhteensa on ollut täynnä värikkäitä käänteitä.

Heinäkuun alussa Meiju ja Toni olivat olleet elokuvissa ja keskustelleet sekä ottaneet kuvia elokuvan jo alettua. Heidän edessään ollut mies oli puuttunut kaksikon käytökseen.

Toni oli yrittänyt lyödä miestä, mutta hän olikin osunut tämän raskaana olevaan puolisoon. Sen jälkeen TIS-tähti oli ottanut miehen kuristusotteeseen.

Joitain päiviä myöhemmin Meiju ilmoitti Instagram-tilinsä Stories-osiossa julkaisemallaan videolla päättäneensä hänen ja Tonin suhteen helsinkiläisessä elokuvateatterissa tapahtuneen rähinän jälkeen.

– En olisi halunnut, että nimeni sotketaan siihen, mutta olin paikalla ja itse seuralaiseni valinnut. Meillä on ollut paljon on-offia, ja meillä on ollut hyvin temperamenttinen suhde. Emme ole tällä hetkellä yhdessä, Meiju sanoi tuolloin.

JÄLLEEN YHDESSÄ?

Toni on ollut viime aikoina rajuissa otsikoissa, sillä hiljattain hänestä tehtiin rikosilmoitus. Tonin kanssa Mellakka-festivaaleilla Hämeenlinnassa ollut Laurakiira kertoi Seiskalle joutuneensa tosi-tv-tähden pahoinpitelemäksi festivaaliviikonlopun aikana. Laurakiiran mukaan hänellä ja Tonilla on ollut säpinää jonkin aikaa.

Hän teki Tonista rikosilmoituksen.

Kaikesta huolimatta Tonin ja Meijun välit näyttävät olevan hyvät, sillä kaksikko nähtiin hempeissä tunnelmissa helsinkiläisessä McDonald’s-pikaruokaravintolassa maanantai-iltana.

– Meiju ja Toni saapuivat sinne noin klo 23. He halailivat toisiaan ja vaikuttivat ihastuneilta, Seiskalle kerrotaan.

JUHLIVAT MEIJUN SYNTYMÄPÄIVÄÄ

Meiju ja Toni viettivät myös viikonlopun yhdessä. Lauantaina Meiju julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on baarissa Tonin kanssa. Kuva on otettu ravintolan vessassa. Kuvan kommenttikentästä selvisi, että Meiju oli ollut juhlimassa syntymäpäiväänsä.

Otoksen vasemmassa reunassa näkyy vessanpöntöllä istuva Toni.

Share