Miksi tuntematon henkilö jätti kuljetuksen eläimellä ja lähti?

Kodittomien eläinten suojien työntekijät kohtaavat usein sen, että omistajat jättävät sairaat ja laiminlyötyt lemmikit lähelle paikkojaan ja yöllä. Se tapahtui äskettäin.

Työntekijät alkoivat selvittää, mikä oli sisällä. Ensin he eivät voineet ymmärtää mitään. Oli vain selvää, että jonkinlainen likainen olento valehteli, ja sen hiukset mattattiin tavalla, joka muistuttaa kauhuja. Aluksi he olisivat olleet koira. Pitkäkarvaisilla koirilla on vaikea katsoa itseään.

Löydetty olento ei halunnut mennä pois kantamisesta. Siksi turvakodin työntekijät osittain purkivat sen.

Kun kansi oli poistettu, ne määrittelivät: tämä on iso, umpeenkasvanut kissan karva. Hän oli peloissaan suuressa stressissä. Kokeneet työntekijät eivät ole koskaan nähneet kissoja niin hirvittävässä tilanteessa. Kissa melkein ei voinut kävellä, koska villa oli solmittu.

Bob Marley – kissalle annettu nimi. Anna hänelle eläinlääkärille. Hän teki injektioita eläimen rauhoittamiseksi. Sitten he alkoivat katkaista ylimääräisen villan.

Ilmeisesti entinen omistaja ei antanut kissan pois kantosta tai häkistä. Hän laittoi ruokaa ja vettä suoraan hänen päänsä alle. Niin osoittautui, että kissa ei voinut liikkua tarpeeksi eikä puhdista villaansa.

Eläimen eläin oli kymmenen vuotta kiihkeä. Isännät eivät yleensä välittäneet hänestä.

Mielenkiintoista, Bobin uusi omistaja löysi hyvin nopeasti. Mutta yksi kysymys on pysynyt auki. Kuka on niin pilkkaa köyhää Marleya?

Videokamerat, jotka sijaitsevat lähellä rakennusta, kiinnittivät tietyn miehen, joka toi täällä kissaa. Ehkä tämä ei ole Bobin entinen omistaja, vaan tavallinen ihminen, joka teki niin sielun hyvyydestä. Mutta tällaiset kansalaiset eivät tule suojaan työnsä jälkeen ja jopa myöhään illalla.

Lyhyesti sanottuna Bob oli onnekas. Loppujen lopuksi hän tuli välittömästi asiantuntijoiden valvonnassa. Ja löysimme nopeasti uusia omistajia. Tavallisesti hylättyjä eläimiä pakotetaan asumaan tässä laitoksessa pitkään.

Share