Mini-miss julkaisee valokuvansa ilman meikkiä, ja nämä ovat täysin erilaisia ​​tyttöjä

Jotkut äidit ovat valmiita tekemään mitä tahansa lastensa kunniaksi (lukea itse). He vievät lapsensa kauneuskilpailuihin sekä kokeilu-, elokuva- ja televisio-ohjelmiin.

Tietenkin, nämä vanhemmat levittävät tonnia meikkejä nuorten tyttöjen kasvoihin, värjäävät hiuksensa ja jopa suorittavat kosmeettisia toimenpiteitä.

Tässä on kaksi Yhdysvaltain tunnetuinta tyttöä. Katsokaa vain miten he katsovat taistelulajeja ja kotona.

Miley Court

Lapsi yrittää ohittaa kauneudenhaastattelun. Miley on jo tottunut kaikkiin toimiin, jotka stylisti suorittaa hänelle. Taistelukenttä näyttää todella kuin nukke. Totta, meikki lisää hänelle kymmenestä viiteentoista vuoteen.

Elämässä nuori malli näyttää kuitenkin tavalliselta tytöltä. Joskus häntä ei edes tunnisteta kadulla. Miley on söpö vauva. Mutta hän oli selvästi tyytymätön äitinsä suhteen.

Paisley arvoinen

Mileyn ystävä ja kilpailija on myös usein mukana monissa ”mini-tehtävissä”. Tyttö käyttää koko aikuisten tyttöjen arsenaalia kokeillakseen ulkonäköään. Hän jopa oppi hymyilemään Hollywoodissa. Totta, hymy vaikuttaa epäluonnolliselta.

Kotona, ilman meikkiä, Langworthy on vain kaunis tyttö. Tunnusta hänessä, että sama mini-miss on erittäin vaikea.

Haluan uskoa, että varhainen kunnia ei tuhoa näiden tyttöjen elämää, kuten tapahtui nuorten näyttelijöiden, kuten Macaulay Kalkin tai Lindsay Lojan, kanssa.

Share