Nainen synnytti tyttären 67-vuotiaana. Tällainen tämä perhe näyttää nyt

Romanian asukas Adriana Iliescu tuli kuuluisaksi neljätoista vuotta sitten, koska hänestä tuli maailman vanhin äiti. Hän synnytti tyttären epätäydellisesti kuusikymmentäseitsemän vuotta.

Iliescu eli hiljaista ja rauhallista elämää. Jo nuoruudessaan hän antoi kaiken voimansa tieteeseen. Siksi minulla ei ollut aikaa hankkia omaa perhettäni. Mutta hän todella halusi saada lapsia. Adriana ei halunnut viettää loppuelämäänsä yksin asuessaan kahden huoneen huoneistossaan Bukarestissa.

Ja eläkeiässä Adriana päätti IVF: stä. Kun hänen ystävänsä sai selville tästä, he käänsivät sormet pyöristetyillä silmillä temppelissä. ”Menetin mieleni vanhuudessa”, romanialainen kuuli näistä sanoista kaikilta. Mutta hän ei kieltäytynyt raskaudesta, vaikka suurin osa hänen kollegoistaan ​​ja tuttavistaan ​​kääntyi hänen selkään.

IVF-menettelyn jälkeen Iliescu sai selville, että hänellä on kaksi sydämensä alla olevaa lasta. Mutta valitettavasti syntymä oli erittäin vaikeaa. Minun piti tehdä keisarileikkaus. Yksi lapsi ei selvinnyt. Mutta tyttö Eliza onnistui pelastamaan. Hän syntyi vuonna 2005.

Vanhusten äidin piti kohdata ongelmia synnytyksen jälkeen. Joten, uskovainen Iliescu päätti kastaa tyttärensä. Kasteriitun aikana Adriana kuuli selvästi nunnojen kuiskaavan. He kutsuivat lastaan ​​pahojen henkien olentoksi. Mutta romanialainen tiedemies uskoo, että koska Jumala antoi hänelle tyttären, niin tämä on hänen tahtonsa. Kaikista loukkauksista ja vinoista näkemyksistä huolimatta nainen pitää itsensä onnelliseksi.

Hänellä ei ole huonoja tapoja, hän harrastaa urheilua ja on kolmekymmentä vuotta vanha. Muutama vuosi sitten Adriana edes harkitsi IVF-menettelyn käymistä uudelleen äidiksi toisen kerran. Mutta kun hän punnitsi rajusti kaikki edut ja haitat, hän hylkäsi tämän idean.

Nyt hiljattain kahdeksankymmentä vuotta vanhaksi tullut Iliescu on keskittynyt Elizan koulutukseen. Adriana toivoo kovasti, että Jumala antaa hänelle parin vuoden elämän, jotta hän voi tavata tyttäreensä aikuisuutena.

Share