Nina Mikkosen – joka on tämä 16-vuotias nuori mies ?

Nina Mikkonen vietti iltaa yhdessä kuopuksensa, 16-vuotiaan Matiaksen kanssa.

Timo T. A. Mikkosen leski Nina Mikkonen vietti torstaina iltaa yhdessä 16-vuotiaan Matias-poikansa kanssa. Mikkonen saapui Helsingin keskustassa sijaitsevaan Galleria Brondaan, jossa juhlistettiin taiteilija Hanna Variksen Muistojen kartasto -35-vuotisjuhlanäyttelyä.

Nina Mikkonen kertoi , että hän purkittaa tällä hetkellä Neloselle televisio-ohjelmaa. Lisäksi hän työskentelee ystävänsä vaateliikkeessä ja luennoi kokemusasiantuntijana ihmiselle siitä, miten selviä, kun elämässä tapahtuu yllättäen jotain järkyttävää.

– Käyn paljon pitämässä luentoja muun muassa myynninedistämisestä, Nina Mikkonen kertoi.

Hurjasti kasvanut ja jo äitiään pidempi Matias Mikkonen puolestaan haluaa ryhtyä opiskelemaan kaupallista alaa peruskoulun jälkeen.

Mikkonen kertoi lle jo aiemmin tänä vuonna, että hänen tähdittämänsä tv-ohjelma nähdään televisioissa syksyllä. Hän ei kuitenkaan pystynyt kertomaan sarjasta vielä sen enempää.

Mikkonen kiitteli maaliskuussa, että hänen ja perheen poikien elämässä oli viimein käynnissä valoisampi aika, ja he katsoivat innokkaasti tulevaisuuteen.

– Eteenpäin mennään tällä hetkellä. Elämä voittaa. Minulla on kuitenkin surusta huolimatta ollut ihana elämä. Olen saanut kokea suuren rakkauden, jota kaikki eivät koe koskaan, Mikkonen kertoi IS:lle Memphisin synttärijuhlilla maaliskuussa.

Mikkonen myönsi, että myös hänen pojillaan on ollut välillä hyvin vaikeaa, mutta nyt asiat ovat jo paremmin.

16-vuotias Matias lopettaa tänä keväänä peruskoulun. Isoveli Mikael on 17-vuotias ja pyrkii välivuoden jälkeen musiikkilukioon.


– Ne kaksi menevät kohta armeijaan, ajatella! Tuntuu, että vastahan tulin laitokselta heidän kanssaan ja nyt he ovat oman elämänsä alussaan, Mikkonen ihmetteli.

– Pojilla menee nyt tosi hyvin, kun rankin jakso alkaa olla takana päin, hän jatkoi.

Mikkonen on kertonut aiemmin Seura-lehdelle, että molemmat pojat ovat erityislapsia. Mikaelilla on diagnosoitu Aspergerin oireyhtymä sekä aktiivisuuden ja tarkkaavaisuuden häiriö ADHD. Myös Matiaksella on ADHD sekä tarkkaavaisuushäiriö ADD, paniikkihäiriö, lukihäiriö ja laaja-alainen oppimis- ja hahmottamisvaikeus.

Share