Olivia Njuton-Djonin terveystieto – sairaus pahenee. Jäljellä on vain hetki aikaa…

Näyttelijä, laulaja Olivia Newton-John sairastaa rintasyöpää nyt jo kolmatta kertaa. Ensimmäisen kerran hän sairastui syöpään vuonna 1992 ja toistamiseen vuonna 2013. Molemmilla kerroilla syöpä saatiin kuitenkin poistettua. Vuonna 2017 syöpä palasi, ärhäkämpänä kuin koskaan.

Tuoreessa haastattelussa Newton-John kertoo syövästään. 60 minuuttia -ohjelmassa Newton John ja hänen tyttärensä Chloe Lattanzi käyvät läpi sairautta. Newton-John on kertonut saavansa oireisiinsa .

Näyttelijän syöpä on levinnyt nopeasti useaan paikkaan. Esimerkiksi selässä on kasvain.

– On hyvin erikoista lukea, että olet kuolemassa. Se on kummallinen kokemus, Newton-John ihmettelee saamaansa mediahuomiota.

Laulaja ei halua lukea tilastoja, eikä hän halua tietää, kuinka kauan hänellä on elinaikaa jäljellä. Hän haluaa keskittää voimansa hyväntekeväisyyteen ja auttaa muita syöpää sairastavia ja heidän läheisiään.

– Totuus on, että rekka voi ajaa päältä vaikka huomenna. Elämästä ei voi koskaan tietää, joten minulle jokainen päivä on lahja, erityisesti nyt.

Lattanzi sanoi puolestaan samassa haastattelussa haluavansa olla äitinsä tukena niin paljon kuin mahdollista.

Professori ja lääkäri Jonathan Cebon on työskennellyt jo kuukausia Newton-Johnia auttaakseen. Hän ei usko, että tautia tullaan selättämään.

– Tauti on hänen luissaan. Hän tarvitsee jatkuvasti sairaalahoitoa ja hän tekee kyllä kaikkensa saadakseen taudin aisoihin. Tauti on aisoissa, tällä hetkellä. Pidemmällä tähtäimellä puhuttaessa on huomioitava, että neljännen asteen rintasyöpä ei ole jotain sellaista, jonka voisimme nähdä parannettavissa olevana sairautena.

Share