Opettaja oli kyllästynyt tylsään ulkonäköön, ja hän kääntyi stylistin puoleen

Amerikkalaiset naiset ovat erittäin onnekkaita. Itse asiassa kaksi käsityöläisten mestaria työskentelevät maassa: muotiasiantuntija Jill Martin ja kampaaja Louis Licari. He tähtivät näyttelyssä, jossa he muuttavat yksinäisyydet hyvin hoidetuiksi ja tyylikkäiksi naisiksi.

Yksi näistä oli Gretchen Murman. Opettaja ja kahden lapsen äiti välittivät vähän heidän ulkonäöltään. Suurimmaksi osaksi nainen käytti koulun ulkopuolella tavallisia farkkuja ja t-paitoja. Melkein koskaan käyttänyt kosmetiikkaa, hänellä oli suorat valkaisut hiukset harteilleen.

Ensinnäkin Gretchen ”työskenteli” Jill Martin. Hän nousi opettajalta punaisen mekon polvillaan mustalla vyöllä. Ne täydensi kuvaa etnisen tyylin korvakoruilla.

Sitten Murman putosi käsiin tai pikemminkin Louis Licarin tuoliin. Hän antoi amerikkalaisille hiuksille jalomman tuhkivärin ja teki hiuksen muodon, jonka muoto oli neliö ja pyöristetyt.

Rouva Murman ei tullut ohjelmaan yksin. Hänet seurasivat aviomiehensä Dan ja kaksi lasta: Molly ja Luke. Jotta enemmän vaikutelmaa heihin, näyttelyn toimittajat sulkivat silmänsä heihin.

Kun ”päivitetty” Gretchen ilmestyi heille, Murman-perheen annettiin poistaa siteet. Vaikutus on saavutettu. Dan ja lapset olivat erittäin tyytyväisiä vaimonsa ja äitinsä muutokseen.

Joten ”harmaasta hiirestä” tuli mahtava nuori nainen.

Share