Perhe näyttää niin epätavalliselta, että naapurit piilottavat lapsensa heiltä

Hanna Rose ja Stephen Raj tapasivat opiskellessaan Montrealin muotikoulussa. Nuoret huomasivat heti, että heidät on tehty toisilleen.

Muodin rakkauden lisäksi Hanna ja Stephen yhdistivät turhautumisen modernissa yhteiskunnassa. Nuori mies ja nuori nainen pitivät sitä epätäydellisenä, joten kukaan ei pysty itse. Kaikki pukeutuvat naamioihin ja pelaavat muiden ihmisten rooleja.

Raj ja Rose päättivät, että nyt he pystyvät itse. Heidän ymmärryksessään tämä tarkoittaa pukeutumista, meikin ja erilaisten asusteiden käyttämistä futuristisella tyylillä. Lisäksi nuoret ajelivat päätään ja kulmakarvojaan. Muoti duetto tunnistaa itsensä ”post ihmisiksi”.

He työskentelevät suunnittelijoina ja luovat omia poikkeuksellisia pukuja. Myös puolisot ovat sosiaalisten verkostojen tähtiä. Yli puolen miljoonan ihmisen allekirjoittamassa heidän instagramissa.

Tämä Kanadasta oleva aviopari muistuttaa monille ihmisille Predator-elokuvan muukalaisia ja helvetin olentoja.

Hanna ja Stephen sanovat, että heidän ulkonäkönsä vuoksi he tuntevat epämukavalta usein.

Esimerkiksi, pankissa, lentokoneasemalla ja ravintolassa puolisot lähetetään pois, koska ihmiset luulevat heidän olevansa kodittomia. Mutta tämä ei pakota puolisoja muuttamaan pukeutumistapojaan ja -tyyliään.

Mutta Hanna ja Stephen tekevät lapsista onnellisia. Epätavalliset puolisot muistuttavat heitä sarjakuva- ja animaatiohahmoista.

”Lapset eivät tuomitse, koska kukaan ei ole vielä asettanut heille yhteiskunnan normeja”, Hanna sanoo.

Hänellä ja Stephenilla oli äskettäin vauva. Hänen kasvatus ei eroa tavallisten perheiden kasvattamisesta.

Aika näyttää, näyttääkö hän tulevaisuuden tapaan kuin vanhempansa.

Share