Poliisi tutki pariskunnan Marbella-huvilaa kotona. Nämä yksityiskohdat hämmästyvät

Tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilty fitness-kaunotar Sofia Belórf, 29, vapautettiin tutkintavankeudesta toissa viikon perjantaina.

Poliisi teki kotisetsinnän pariskunnan Marbellan-huvilalle. Julkisuuteen ei ole kerrottu, onko ökyhuvilalta tehty takavarikkoja.

Poliisin suorittamat etsinnät Ranta-ahon ja Belórfin Espanjan-asuntoon eivät estäneet perheen vierailua paikalla. Niko Ranta-ahon sisko ja isä saapuivat viime viikolla miljoonahuvilalle.

TIUKAT ILMEET

Sofia ja avopuoliso Niko Ranta-aho eivät ehtineet nauttia uudesta huvilastaan kuin hetken, ennen kuin poliisi pidätti heidät. Kahden miljoonan euron arvoinen huvila sijaitsee Marbellan ylellisimmällä alueella Porto Banúksessa.

Ranta-ahon sisko ja isä saapuivat viime viikolla huvilalle. Kumpikin näytti totiselta. Isä avasi ovet omilla avaimillaan. Asunnolle viettiin suuri määrä muuttolaatikoita.

Paikalle saapui myös avoautolla neljän hengen seurue, jotka edellisistä poiketen näyttivät olevan iloisella ja riehakkaalla päällä.

Kun isä ja sisko poistuivat, heillä oli mukanaan matkalaukkuja, jotka lastattiin valkoisen Range Roverin kuljetustilaan.

Share