Puolisot kärsivät kahden vuoden melusta ja päättivät avata sen. Pesän sisältä löyty

Vuonna 2017 aviopari espanjan kaupungista Granada kuuli jonkinlaista surinaa seinän taka. Aviopari luuli, että heidän naapurinsa käyttivät ilmastointilaitetta tai pesukonetta. Tästä syystä he eivät kiinnittänyt ääneen merkitystä. Joten turhaksi osoittautui.

Kaksi vuotta on kulunut. Mutta aviomies ja vaimo kuulivat joka päivä tämän surinän. Voidaan vain ihmetellä näiden ihmisten kärsivällisyyden ulkopuolella. Tänä aikana he eivät koskaan tulleet naapureiden luo ja pyysivät heitä lopettamaan melu.

Kaikki kuitenkin päättyy. Tämän vuoden toukokuussa puolisot ovat kyllästyneet ääneen. Mutta kun mies asetti korvan seinään, hän epäili, että se ei ollutkan sähkölaite, joka surisee, vaan jotain elosaa.

Joka tapauksessa espanjalainen soitti pelastuspalveluun. He puolestaan kääntyivät mehiläishoitajan Sergio Guerreiron puoleen. Hän totesi, että mehiläisiä kasvatettiin tässä huoneistossa.

Mehiläishoitaja murskasi puolisoiden makuuhuoneen seinän ja löysi sieltä 80 000 viisisilmäistä mehiläistä (kyllä, nämä hyönteiset ovat hyvin ”isoisilmäisiä”). Sergio sai heidät hellästi ja vei mukanaan mehiläishoitoon. Hämmästyttävää, että pesä oli juuri puolisoiden sängyn yläpuolella.

Samaan aikaan he olivat erittäin onnekkaita, että viime aikoina oli Granadassa erittäin kuuma. Tämä hidasti pesän kasvua useita kertoja. Normaalissa lämpötilassa kuningatar mehiläinen voi munia jopa puolitoista tuhatta munaa päivässä. Puolisot odottivat tässä tapauksessa mehiläisten apokalypsiä.

Ei ole tiedossa ovatko espanjalaiset asuneet tässä huoneistossa. Mutta nyt he varmasti kuuntelevat melua kotonaan.

Share