Saksalainen sirkus käyttää hologrammeja elävien eläinten sijasta

Vaikuttaa siltä, ​​että sirkusta ei voida kuvitella ilman eläimiä (poikkeus Cirque du Soleil). Viime aikoina kuitenkin monet ovat ajatelleet ihmisten pitämistä hevosten, norsujen, leijonien ja muiden ”pienempiä veljiämme” ihmisten viihdyttämisen vuoksi. Eläintarhan puolustajat ympäri maailmaa syyttävät sirkusjohtajia eläinten julmuudesta.

Siksi useat maat ovat antaneet lakeja, jotka kieltävät eläinten käytön sirkusesityksissä. Tietenkin, tämä on iso isku sirkusomistajien talouteen. Loppujen lopuksi monet katsojat tulevat katsomaan koulutettuja eläimiä.

Mutta saksalainen sirkus Roncalli löysi mielenkiintoisen ja omaperäisen tavan tilanteesta.

Sirkus on osoittanut esityksiä eläinten kanssa yli neljäkymmentä vuotta. Mutta jokin aika sitten hallinto päätti muuttaa näyttelynsä. Nyt areenalla olevien eläinten sijaan niiden hologrammit ilmestyvät.

Ja on huomattava, että sirkuksen omistajat eivät epäonnistuneet. Ohjelmasta on tullut entistä jännittävämpi.

Hologrammihankkeen hinta on noin puoli miljoonaa euroa. Mutta pelkästään viime vuoden aikana Roncalli on myynyt yli kuusisataa tuhatta lippua, joiden hinta vaihteli kolmestakymmenestä seitsemäänkymmeneen euroon.

Nyt kiitos yksitoista laserprojektoria areenalla, ei vain norsuja, vaan jopa kalat esiintyvät.

Erityisesti saksalaiselle sirkukselle kehitettiin kolmiulotteisia kuvia, jotka lähetetään kolmenkymmenenkaksi metrin leveydessä ja viiden metrin syvyydessä areenalla katsojille kolmestasataa kuusikymmentä astetta.

Share