Selkävaivoja? Polvet huutavat apua? Parannet tennispallon ja 7 liikkeen avulla.

Evoluutio noituus ei ole tahdissa levoton ihmisen kanssa, ja täällä olemme syntyneet juoksemaan, tanssimaan ja pitämään hauskaa seksiä, viettämään tunteja liikkumattomina toimistoissa, kyllästymään ahdasan metroasemalle ja ollessamme poissa aikaa neljästä seinästä. Valitettavasti nämä ovat nykyajan elämän todellisuuksia – ihmiset eivät selvästikään ole riittävän liikkuvia ja usein siihen on objektiivisia syitä. Mutta tämä ei ole syy menettää sydäntä, koska voit ottaa säännöllisen tennispallo ja käyttää sitä kipien, väsymyksen ja nivelkivun poistamiseen!

Selkäharjoitus

Istut koko päivän tai seisot – molemmat ovat haittaa selkällesi. Siksi itsehieronta auttaa meitä, joille tarvitsemme kaksi tavallista tennispalloa ja mahdollisesti tavallisen sukan. Joten siihen asetetut pallot eivät rullaa pois ja pysyvät yhdessä nipussa. Sinun on makaa selässäsi, laita pallot pyrstöluun yläpuolelle selkärangan molemmille puolille ja vieritä ylös ja alas koko vartaloasi. Löydä mukava sijainti, johon voit laittaa tyynyn pään tai hartioiden alle. Suorita lyhyt aika, mielesi mukaan.

Kaulaharjoittelu

Makaamme selällämme, laitamme pari palloa kaulan alle, jokainen omalta puoleltaan, valinnaisesti sukkaan. Venytämme jalkojamme ja liikuttamme vartaloamme eteenpäin ja ylöspäin varovasti sormeineen työntämällä. Kaulan tulee kääntyä palloihin ja venyttää, tunnet sen varmasti. Tässä asennossa otamme kymmenen syvää hengitystä ja palaamme alkuperäiseen tilaan.

Liikunta alaselän ja lantion ympärille

Tämä kehon osa väsyy, jos henkilö on pitkään yhdessä asennossa tai hänellä on tiukat ja epämukavat kengät. Ongelma ratkaistaan ​​yksinkertaisesti – makaamme sivuillamme, laitamme tennispalloa itsemme alle, lonkan yläpuolelle ja alamme tehdä pyöreitä liikkeitä lantion kanssa. Vain ensin otettava vakaa sijainti, jotta putoaminen ei pudota. Suoritamme kymmenen kierrosta myötäpäivään, sitten sama numero vastaan, käännämme toisen puolen ja toistamme.


Olkapääharjoitus

Jos puuttuu tunnottomien hartioiden hieronta, ei sinun tarvitse ottaa asioita omissa käsissäsi ja tuoda pallo ongelman ratkaisuun. Makaamme sivuillamme, jalat ovat taipuneet, pallo on lapaluun ja selkärangan välissä. Rullailemme ympyrällä varovasti, ilman äkillisiä liikkeitä, tunteen, että jäykät lihakset venyvät. Kierrä toiselle puolelle ja toista.

Polviharjoittelu

Pidämme palloa aina käsillä, jos väsymys ja kipu polvissa on. Tarvitsee vain puristaa hänet suoraan polven alle ja taivuttaa jalkaansa kuin yrittäen murskata urheiluvälineitä. Purista, pidä ja laske kymmeneen, vapauta ja lepää 10 sekuntia, toista sitten. Ja niin edelleen 8-10 kertaa, minkä jälkeen jatkamme toisen jalan hierontaa.

Liikunta jaloille

Poisimme kengät, laitamme pallon lattialle, astumme sen päälle, mutta emme kestä koko vartalon painoa, vaan painamme vain kevyesti. Tai ei hiukan – se riippuu tunteistasi ja halustasi hieroa jalkojasi. Vierämällä liikkeitä edestakaisin pyöritämme jalkojen palloa kiinnittämällä huomiota niihin alueisiin, jotka tuntuvat kaikkein “puristuksimmista”. Älä unohda toista jalkaa!


Käsiharjoittelu

Harjat vähenevät jo tästä tietokonehiirestä? Sillä ei ole väliä – istumme lattialla, laitamme kämmenemme palloon, peitämme sen toisella ja siirrämme ruumiin painon käsiimme ikään kuin yrittäisimme murskata lelun. Sitten, samassa asennossa, alamme pyörittää palloa tiettyä rataa pitkin niin, että sen liikkeet vetävät pienen tähden. Oikealta vasemmalle, edestakaisin, menemättä kämmenen yli. Muutamme kämmenet paikkoihin ja teemme toisen käden hierontaa. Pitäisi auttaa.


Ja joitain yleisiä vinkkejä:

1. Jos lattialla on hankalaa maata, voit korvata sen pystysuoralla seinällä – laita pallo vain oikeaan asentoon ja siirrä, kuten yllä on kuvattu.

2. Pallot voivat tuntua vaikeilta kehollesi, mutta siinä on kohta. Harjoitussarjan jälkeen lihakset ovat kiitollisia luodusta kuormituksesta.

3. Voi olla houkuttelevaa korvata kovat nyörisevät tennispallot pehmeillä kumilla. Älä mene lankaan, tämä on tyhmä!

Share