Tämä on vaarallista! Mitä hän löysi matkalla?

Viisi autoa joutui torstai-iltana hinauskuntoon huonokuntoisen tien takia.
Helsinkiläinen Minna ajoi torstai-iltana poikaystävänsä kanssa kohti kauppakeskus Kaarta, kun matkanteko meinasi keskeytyä vaarallisesti.

Kehä 1:llä, Vihdintien ylittävällä sillalla, oli valtava kuoppa, jonka Minnan autoa ajanut poikaystävä sai viime hetkellä väistettyä. Hurja läheltä piti -tilanne ikuistui auton kojelautakameraan.

– Ihan viime hetkellä huomattiin ja saatiin väistettyä kuoppa. Ei siinä ehtinyt edes sanoa mitään.

Säikähtäneenä matkaa jatkaneen pariskunnan näkyy myös, että tien sivussa on useita autoja sekä kaksi hinausautoa.

– Säikähdettiin todella paljon, kun vielä tajuttiin, että autot ovat siinä kuopan takia. Kuopasta näki, että se on todella syvä. Yhdestä sivussa olleesta autosta myös näki, että rengas oli mennyt aivan rikki.


Neliömetrin kokoinen reikä

Helsingin poliisin johtokeskuksen yleisjohtaja Crista Granroth kertoo, että paikalla on ollut torstaina poliisitehtävä.

Poliisi oli saanut tiedon neljästä, ja pian viidestä, paikalla tapahtuneesta rengasrikosta. Tämän vuoksi yleisjohtaja arvelee, että reikä on tullut tiehen äkillisesti.

– Ajoväylässä on ollut neliömetrin kokoinen reikä. Poliisi on ilmoittanut siitä heti tieliikennekeskukseen, josta on luvattu välittää tieto heti urakoitsijalle. Tieosuuden pitäisi olla siis kunnossa.

– Meidän tiedon mukaan ei ole käynyt mitään rengasrikkoa vakavampaa.

Liikennetilannepalvelun verkkosivun mukaan paikalla oli kuin olikin reikä, mikä on nyt jo saatu paikattua, eikä sen pitäisi enää aiheuttaa haittaa liikenteelle.

Share