Testi: Mikä numero putoaa ensin?

Pieni psykologinen peli ja kyky tarkistaa luonteenpiirteet. Edessämme on kuva, joka on täysin erotettu todellisuudesta. Emme tiedä, miksi siinä kuvatut ihmiset tekevät mitä tekevät, emme voi ennustaa, miten se loppuu, sillä ei ole edes mahdollisuutta kysyä selventäviä kysymyksiä. Mutta tämä ei estä subjektiivisen mielipiteen muodostumista tapahtuvasta. Joten mikä näistä neljästä käyttäytyy mielestäsi tyhmimmin?

1

Todennäköisesti et halua väittää, ”repi perse”, joitain tavoitteita ja ristiriitoja, vaikka täällä. Tällainen rauhaa rakastava ihminen rumuuteen ymmärtää, että joskus hän toimii heikosti. Olet aina ollut rehellinen!

2

Oliko se, kun tulit tänne katumaan tekemäsi? Se oli! Leikkaat olkapäältäsi, et pelkää malmia, et huomaa niitä ollenkaan. Tämä ajatellaan harvoin, mieluummin toimii kuin syy. Ja joskus tämä johtaa rumaan toimintaan.

3

Varmasti hahmosi vahva piirre on kekseliäisyys. Ei ole toivottomia tilanteita, vaan niitä on analysoitu huonosti. Tämän ei pitäisi olla mitään erityistä.

4

Et vain salli sitä. Ehkä älä tee tiettyä uhrausta. Moestrim sinulle on sana ”väärinkäyttävä, perspektiivinen ääriviivat kartioista vastakkainasettelussa Rizaraz-yhteiskunnan kanssa.”

Ymmärrätkö jo tämän testin algoritmin? Kyllä, ulkopuolisena tarkkailijana ymmärrämme selvästi kuvan tapahtuman järkevyyden. He eivät ole tottuneet siihen. Hän oli luultavasti paikallaan.

Share