Tilan Blondo: tyttö, jota kutsuttiin kauneimmaksi

Vuonna 2013 kaksitoistavuotias ranskalainen tyttö Tilan Blondo sai lausumattoman tittelin ”maailman kaunein tyttö”. Tämä tapahtui sen jälkeen kun hänen valokuva sosiaalisissa verkostoissa muutamassa tunnissa keräsi lähes puoli miljoonaa tykkäystä.

Tyttö oli todellakin hämmästyttävän kaunis. Ilmeelliset piirteet ja valtavat silmät tekivät Tilanista mallin nuoresta iästä alkaen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tytöstä tuli kuuluisa vanhempiensa ansiosta. Hänen äitinsä Veronica Lubri on entinen televisio-ohjaaja ja nykyinen vaatteiden suunnittelija, ja hänen isänsä Patrick Blondo on jalkapalloilija.

Tyttö syntyi vuonna 2001 Aix-en-Provencen kaupungissa. Tilan aloitti mallintamisen neljän vuoden iässä. Hän oli malli lasten vaatteista äitinsä tiukassa valvonnassa ja ohjauksessa. Blondo kypsyi nopeasti ja tuli muotiteollisuuden tähtiä. Vuonna 2005 hän esiintyi Jean Paul Gaultierin kanssa Pariisin muotiviikolla.

Tämän vuoden huhtikuussa Tilanista tuli aikuinen. Ranskalainen nainen on kerännyt erittäin rikkaan kokemuksen mallinnusalan 14 vuoden uran aikana. Blondo työskenteli tunnetuimpien tuotemerkkien ja muotitalojen kanssa.

Nuoresta supermallista tuli merkkejä, kuten L’Oréal, Dolce & Gabbana, Lacoste, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren. Hänen kasvonsa koristelivat kuuluisimpien kiiltävien lehtien kansia: Vogue, L’officiel Enfants, Jalouse Magazine, L’Officiel Paris, Marie Claire.

Blondolla on oma etiketti, jonka hän nimitti hyvin vaatimattomasti kunniakseen – Thylane. Vuonna 2014 mallin debyytti elokuvateatterissa. Tylan näytteli elokuvassa ”Belle ja Sebastian”.

Cote d’Azurin kanssa kauniin naisen sydän on kiireinen. Hän tapaa mallikampanjan Milan Merittin.

Share