Vapautettu rohkeus – Sofia Belorfi tyylineen ilmestyy oudoissa paikoissa

Fitnessyrittäjäkaunotar Sofia Belórf, 29, vapautettiin tutkintavankeudesta viime viikon perjantaina. Nainen käveli ulos ennen puoltapäivää Vantaalla Tikkurilan poliisivankilasta, missä häntä oli säilytetty yhdeksän neliömetrin suihkuttomassa betonisellissä reilun viikon kestäneen vangitsemisen ajan.

Vain muutaman tunnin kuluttua vapautumisestaan Sofia nähtiin Helsingin Kampin kauppakeskuksessa shoppailemassa. Tummaan toppiin, valkoisiin housuihin ja suuriin aurinkolaseihin sonnustautuneella Sofialla oli shoppailuseuranaan kaksi ystävätärtä.

SUUNTASI VIIHTEELLE

Vapautumispäivänään Sofia bongattiin myös Helsingin yöelämästä. Ensin hän istui iltaa vaaleahiuksisen ystävänsä kanssa Isolla Robertinkadulla Black Door -ravintolassa. Kumpikin nainen oli pukeutunut täysin mustiin. Sofia piti suuret mustat aurinkolasit tiukasti silmillään baarin hämärässäkin. Tavoitteena lienee ollut säilyä tunnistamattomana julkisilla paikoilla, mutta Seiskan saamien silminnäkijähavaintojen perusteella Sofia kuitenkin erottui juhlakansasta selkeästi mustine laseineen.

Lauantaiyönä hänet nähtiin jälleen viihteellä. Tällä kertaa Aleksanterinkadun Mummotunnelissa, jossa hän oli niin ikään vaaleahiuksisen ystävänsä kanssa. Sofia piilotteli taas suurten aurinkolasiensa takana ja yritti selvästi vältellä huomiota. Aurinkolasit kuitenkin paljastivat hänet, sillä muut juhlijat kiinnittivät huomiota siihen, ettei hän riisunut laseja, vaikka ulkona oli jo pimeää.

Share