Vauvan äiti huomasi yhtäkkiä, että adoptiolapset ovat veli ja sisko!

Uskomaton tarina on tapahtunut Coloradossa.

Yksi neiti Page adoptoi pojan. Hän oli neljä päivää vanha. Yllättynyt vauva samassa iässä.

Tiedän, että hänen lapsensa ovat sisko ja veli!

Itse Katie Pagein tarina on seuraava. 30-vuotiaana hän päätti muuttaa elämäänsä dramaattisesti. Löysi toisen palvelupisteen, osti toisen asunnon.

Menin tapaamaan kirkkoa, hänen ministerinsä pyysivät Kateta toimimaan lasten huoltajana.

Aluksi nämä ongelmat näyttivät Cathylle tuskallisen intensiivistä miehitystä. Mutta pian prosessi vei hänet pois. Hän haluaa adoptoida vauvan.

Hänelle osoitettiin vauva neljä päivää vanha. Työläinen nainen jätti hänet sairaalaan. Lääkärit kertoivat, että käki äiti, joka kantoi sikiötä, oli huumeriippuvainen. Onneksi vastasyntyneen terveys ei vaikuttanut haitallisesti.

Joten hän otti huoltajuuden nimeäen pojan Graysoniksi. Tähän asti sosiaalityöntekijät etsivät hänen vanhempiaan. Mutta turhaan. Kukaan ei kutsunut tiedotusvälineiden mainoksia.

Kun kävi selväksi, että pakolaiset vanhemmat eivät löytäneet adoptioasiakirjaa. Joten vauva Graysonista tuli hänen pieni poikansa. Jo virallisesti.

Mutta tämä ei todellakaan ole loppu. Kaksi viikkoa myöhemmin olen syntynyt 4 päivää sitten. Äiti ei valinnut häntä samasta sairaalasta.

”Ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei. Jumala itse kuitenkin käskee antamaan suostumuksen. ”

Ja sitten vauva toimitettiin kotiinsa. Graysonilla!

Paige pyysi sairaalasta asiakirjoja ja hämmästyi jälleen. Pojan ja tytön kieltäytyneen naisen syntymäaika osui samaan aikaan.


”Adoptioperheeni?
– ajatus hämmästynyt Kate.

Share