Joel ilmoitti sosiaalisissa verkostoissa menettäneensä vedonlyöntiään ystävänsä kanssa ja piti ajella hiuksensa. Yksinoikeudella valokuvia

Vedonlyönti ei aina kannata. Nyt sen on saanut huomata Joel Harkimo.

Kuten maanantaina uutisoi, Joel paljasti maanantaina sosiaalisessa mediassa, että hän hävisi ystävänsä kanssa lyömänsä urheiluaiheisen vedon ja joutui siksi ajamaan hiuksensa pois.

Joel julkaisi hiustenleikkuustaan jälkikäteen myös , jossa ulkonäkömuutos näytetään. Joel purkaa tuntojaan tukkansa ajamisesta.

– Tänään on mulle tällainen semisynkkä päivä, koska homma on nyt niin, että mä löin yhden mun hyvän ystävän kanssa vetoa, että voittaaks Liverpool Valioliigan. No ei voittanut. Jäi yhden pisteen päähän. Ja häviäjä leikkaan tukkansa siiliksi.

– Mä en ole ollut ilman tukkaa sitten intin. Saa nähdä, minkä näköinen sitä sitten ollaan. Toivottavasti se kasvaa nopeasti takas.

”EN LYÖ ENÄÄ IKINÄ VETOA”

Joelin tunteet purskahtavat valloilleen parturoinnin aikana.

– Mä en lyö enää ikinä vetoa mistään. En mistään! Joel tuhahtelee .

Hiustenajon jälkeen Joel kommentoi uutta tukkaansa vakavana.

– Tämmöinen tästä nyt tuli. En ole mitenkään hirveen fiiliksissä, mutta kai siihen tottuu. Tai totuttava on, Joel sanoo.

”ÄLÄ KOSKAAN JÄTÄ MIESTÄ YKSIN KOTIIN”

Joel muutti hiljattain avoliittoon fitness-kaunotar Janni Hussin kanssa.

Janni kommentoi Joelin ulkonäkömuutosta tarinassaan surkuhupaisena.

– Tiiättekö sen fiiliksen, kun ihan kasuaalisti oltiin tyttöjen kanssa tuossa viikonloppuna DBTL:ssä ja sitten tuut himaan ja… No kattokaa seuraava, Janni sanoo tarinassaan, jossa lukee päällä teksti: ”Älä koskaan jätä miestä yksin kotiin”.

Tarinan seuraavassa on ote Joelin , jossa hän ajaa tukkaansa.

Janni lisäsi tarinaansa myös , jossa hän esittelee tukkansa leikannutta avomiestään Joelia.

Share