Yöllä harmaantuneena 21-vuotias tyttö näytti valokuvan

Nykyään luonnollinen kauneus on muodikas, ei ”indusoitu”. Miehet ja erityisesti naiset haluavat hyväksyä itsensä sellaisenaan, niin hyveistä kuin heikkouksistakin. Vain harvat käyttävät edelleen kosmetologien palveluita joidenkin vikojen piilottamiseksi.

Mutta usein ei ole helppoa olla oma itsesi. Varsinkin jos näkemyksesi ei ole sama kuin useimpien muiden.

Esimerkiksi Arizonassa asuva Sarah Eisenman muuttui harmaaksi 21-vuotiaana. Hänen hiuksensa tulivat tuhkaksi yön yli. Voitko kuvitella hänen tilansa?

 
Tyttöstä vanhaan naiseen

Sarah oli erittäin huolissaan. Hän alkoi itse värjätä hiuksensa kotona. Hänelle tämä odottamaton harmaa tukka oli vain merkki vanhuudesta. Tyttö alkoi masentua. Hän ei voinut ymmärtää, miksi tämä painajainen hänelle tapahtui.

Pysyvästä hiusten värjäyksestä tuli hänelle tylsä ​​ja epämiellyttävä asia! Jopa kun hän odotti vauvaa, hän haaveili näyttävän nuorelta ja houkuttelevalta. En halunnut ystävien näkevän näitä harmaita hiuksia.

Mutta Sarah on jo 37-vuotias. Ja hän yhtäkkiä tajusi, että hänen maailmankuvansa oli muuttunut. Eisenman ottaa itsensä jo itsensä harmaatukkaiseksi ilman pelkoa. Päätin jopa näyttää todelliset hiukseni muille.

Ystävät eivät ymmärtäneet tätä. He sanoivat olevansa kuin noidanprosenttia. Mutta Sarah itse alkoi tuntua siltä, ​​että harmailla hiuksillaan hän näytti olevan nuorempi.

Nykyään monet tytöt väittävät haluavansa värjätä hiuksensa samanvärisiksi.

Share